Bahçelievler Gazi Anaokulu
BAHÇELİEVLER MAH. 715. SK. GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ BAHÇELIEVLER GAZI ILKOKULU BLOK NO 5 SERDİVAN / SAKARYA

VİZYON

Okulumuz, Sakarya Serdivan ilçesinde örnek bir anaokulu olmayı hedefler. Öğrencilerimizin sevgi dolu bir ortamda keşfetme ve öğrenme tutkusunu geliştirmelerini sağlamak ve demokratik değerlere saygı duyan, insan haklarına önem veren ve toplumda aktif bir rol oynamaya hazır bireylerin yetiştiği bir anaokulu olmak için çaba gösterir. Vizyonumuz, her çocuğun benzersiz yeteneklerini ortaya çıkararak, özgür düşünen, meraklı ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini teşvik etmek ve Atatürk ilkelerine ve Türkiye Cumhuriyeti değerlerine saygılı bir şekilde, etik değerlere dayalı bir yaşam sürmelerini sağlamaktır.

MİSYON

Okulumuzun misyonu, çocukların erken yaşlarda temel yeteneklerini ve özgüvenlerini geliştirmeye yardımcı olmayı amaçlar. Etkileşimli ve deneyimsel öğrenme yöntemleriyle çocukları destekler. Sosyal, duygusal, bilişsel ve fiziksel alanlarda gelişimlerini sağlamak için kapsamlı bir müfredat sunar. Aynı zamanda, çocukların özgürce ifade edebilmeleri ve başkalarıyla işbirliği yapabilmeleri için destekleyici bir ortam sağlar. Okulumuzun misyonu, demokratik değerlere saygılı, insan haklarına önem veren, toplumda sorumluluk bilinciyle hareket eden bireylerin yetişmesine katkıda bulunmaktır. Etkili eğitim yöntemleriyle çocukların bilgi, beceri ve değerlerini geliştirirken, Atatürk ilkelerine ve Türkiye Cumhuriyeti değerlerine saygıyı vurgular. Öğrencilerimizi demokratik katılımcılığa teşvik ederken, etik değerlere dayalı bir yaşam sürmelerini özendirici bir rol oynar.

Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM